İstanbul
Orta şiddetli yağmur
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,4692 %0.01
36,6496 %0.22
3.538.711 %2.562
3.075,89 0,05
Ara
MUHALIF GAZETECILIK AJANS MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Kars’ta konuştu:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Kars’ta konuştu:

”Cumhur İttifakı tam bir mutabakat içerisinde terörle mücadeleyi sürdürmeye, ülke gündeminden bölücü terör örgütü sorununu söküp atmaya kararlıdır”

KARS (AA) MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Cumhur İttifakı tam bir mutabakat içerisinde terörle mücadeleyi sürdürmeye, ülke gündeminden bölücü terör örgütü sorununu söküp atmaya kararlıdır." dedi.

Aynalı Köşk Sergi ve Tiyatro Salonunda, Kars, Ardahan, Iğdır, Artvin, Siirt, Şırnak ve Hakkari'den partililerin katılımıyla "Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, yaptığı konuşmada, toplantıda yerel seçimden bugüne kadar geçen süreyi değerlendireceklerini söyledi.

Parti olarak faaliyetlerinden bahseden Durmaz, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak yurdumuzun en ücra köşesine ulaşabilen, milletimizin her ferdinin sorunlarına çare bulmayı hedefleyen bunun için yorulmadan çalışan ve üreten bir belediyecilik anlayışıyla mahalli idarelerdeki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.

Durmaz, MHP olarak belediyecilik anlayışını anlatmak, yerel yönetimdeki meseleleri istişare etmek ve ülkedeki güncel hadiseleri görüşeceklerini bildirerek, şunları dile getirdi:

"Belediyelerimizin imkanlarını aziz milletimizin için kullanmayı kutsal bir görev biliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren hizmette kalite ve sürekliliği önceleyen bir anlayışla tüm vatandaşlarımızı hizmetle buluşturuyoruz. Milletimizi hizmetten yoksun bırakan ayak oyunlarına hapsolmuş adaylık kavgasıyla milletin hakkını sömüren, belediye imkanlarını siyasi ikballeri uğruna peşkeş çeken zilletin belediyeleri gibi değiliz. Bizler günübirlik siyasi menfaatler peşinde olamayız bizim için milletimizin huzuru refahı ve güvenliği her şeyin önünde gelir."

Küresel sistemde oluşan çatlakların, dünya genelinde artan krizlerin ve bölgede gelişen savaş atmosferinin Türkiye'yi ateş çemberi ortasında bıraktığını belirten Durmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Coğrafyamız her geçen gün şiddeti artan savaşlara mahkum olmaktadır. Bir yandan İsrail'in Orta Doğu'yu kan gölüne çeviren kanlı saldırıları diğer yanda sınırlarımızda kurulmak istenen terör devleti, mavi vatandaki egemenlik haklarımıza yönelik saldırılar ve iç cephemizi dağıtmak için ortaya sürülen algı operasyonları düşünüldüğünde milli güvenliğimizin tehdit aldığında olduğu görülmektedir. Cumhur İttifakı tam bir mutabakat içerisinde terörle mücadeleyi sürdürmeye, ülke gündeminden bölücü terör örgütü sorununu söküp atmaya kararlıdır. Türk ve Türkiye yüzyılında aziz milletimizi hakkettiği refaha ve huzura kavuşturmanın yeni yüzyıla Türkiye Cumhuriyeti ismini altın harflerle yazdırmanın zamanı geldi, vakit tamamdır söz konusu vatandır."

Toplantı, açıklamanın ardından basına kapalı gerçekleşti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *