İstanbul
Az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8590 %0.06
55,7665 %0.19
6.729,87 %-0.01
84.217,99 %-2.92
Muhalif. KasımpaşaFenerbahçe maçının ardından

KasımpaşaFenerbahçe maçının ardından

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak: ”Bugünkü oyun kültürü çok önemli. Bu da kaldığımız yerden kazanarak devam etmemizi sağlayacak”

KasımpaşaFenerbahçe maçının ardından
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'ye sahasında 20 mağlup olan Kasımpaşa'da yardımcı antrenör Barış Kanbak, mağlup olmalarına karşın oynadıkları futbolun gelecek adına önemli olduğunu söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kanbak, mağlup olmalarına karşın güzel bir oyun sergilediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe'ye karşı şu ana kadar en baskılı oynayan, oyun üstünlüğü kurabilen, rakip ceza sahasında daha fazla topla buluşan ve şut attırmayan takım olduklarını ifade eden Kanbak, şunları kaydetti:

"Jose Mourinho'nun değerlendirmelerini dinledikten sonra, teknik adamların maçları çok farklı yorumladığını görüyoruz. Ben de Jose gibi düşünüyorum. Fenerbahçe'ye karşı hücum etkinliği göstermemiz sevindiriciydi. Daha iyi bitiriş yapabilseydik çok daha farklı bir skor olabilirdi. Bugün Maximin oyunu değiştiren isim oldu. Merkeze oynamanın risk olduğunu belirtmemize rağmen kaybettiğimiz bir topla kalemizde golü gördük. Ama futbol hatalar oyunu, iyi şeylerin de yapıldığında konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Bugün Fenerbahçe 36 kez rakip ceza sahasına girseydi hücum etkinliğinden bahsedilirdi. Maalesef bunu Kasımpaşa yapınca çok konuşulmuyor. Bugünkü oyun kültürü çok önemli. Bu da kaldığımız yerden kazanarak devam etmemizi sağlayacak. İhtiyacımız olan da bu."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız