İstanbul
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3697 %0.12
55,2209 %0.27
6.633,56 %0.31
82.936,01 %-0.92
Muhalif. Hatay Valiliğinden kente dönen depremzedelere ücretsiz ulaşım hizmeti

Hatay Valiliğinden kente dönen depremzedelere ücretsiz ulaşım hizmeti

Hatay Valiliğinden kente dönen depremzedelere ücretsiz ulaşım hizmeti
Okunma Süresi: 1 dk

HATAY (AA) Hatay Valiliği, şehir dışından kente geri dönen depremzedelere ücretsiz ulaşım hizmeti sağlıyor.

Valilik, kente toplu taşıma araçlarıyla gelen depremzedelerin ulaşımında kolaylık sağlamak adına çalışma başlattı.

Bu kapsamda taksi ve minibüs kiralayan Hatay Valiliği, şehir dışından kente geri dönen depremzedeleri gitmek istedikleri adrese ücretsiz götürüyor.

Ücretsiz ulaşım hizmeti kapsamında, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanacak depremzedelerin de kaldıkları çadır ve konteynerden alınarak oy kullanacakları okullara götürüleceği öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gittiği Balıkesir'den seçimlerde oy kullanabilmek için dönen Mehmet Toprak sunulan ücretsiz ulaşım hizmetinden memnun kaldığını belirtti.

Görkem Güvelik de ücretsiz ulaşım hizmeti sayesinde sıkıntı yaşamadığını aktararak yetkililere teşekkür etti.

Antakya'da özel servis işletmeciliği yapan Mustafa Zeytineli, istedikleri adrese ücretsiz götürdükleri depremzedelerin sunulan hizmetten çok memnun olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız