İstanbul
Parçalı bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5834 %0.08
55,6330 %0.08
6.568,17 %-0.42
81.493,05 %-1.10
Muhalif. Geleneksel 13. Kepsut Yağlı Güreşleri

Geleneksel 13. Kepsut Yağlı Güreşleri

Furkan Durmuş altın kemeri kazanarak başpehlivan oldu

Geleneksel 13. Kepsut Yağlı Güreşleri
Okunma Süresi: 1 dk

BALIKESİR (AA) Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen yağlı güreşlerde Furkan Durmuş Altın, altın kemeri kazanarak başpehlivan oldu.

Kepsut Belediyesinin organize ettiği Geleneksel Yağlı Güreşler, Kepsut'un ünlü başpehlivanlardan merhum Tarzan Mehmet anısına düzenlendi.

Er Meydanı'ndaki güreşlere her boydan çok sayıda güreşçi katıldı.

Güreşleri, AK Parti milletvekilleri Mustafa Canbey ve İsmail Ok, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Birol Şahin, Balıkesir Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit, Kepsut Kaymakamı Altay Karadağ, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, kamu kurum ve kuruluşların müdürleriyle çok sayıda güreşsever izledi.

Çeyrek finalde İsmail Koç'u, yarı finalde Orhan Okulu'yu ve finalde ise Abdullah Güngör'ü yenen Furkan Durmuş Altın, altın kemerin sahibi olarak başpehlivan unvanını elde etti.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız