İstanbul
Parçalı bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,7883 %0.08
56,1083 %-0.08
6.865,89 %0.94
80.560,01 %-0.84
Muhalif. Erzurum’da dondurucu soğukta taksicilerin sahip çıktığı eşek barınağa gönderildi

Erzurum’da dondurucu soğukta taksicilerin sahip çıktığı eşek barınağa gönderildi

Erzurum’da dondurucu soğukta taksicilerin sahip çıktığı eşek barınağa gönderildi
Okunma Süresi: 2 dk

ERZURUM (AA) Dondurucu soğukların etkili olduğu Erzurum'da, taksicilerin sahip çıkıp karnını doyurduğu başıboş gezen eşek, hayvan barınağına gönderildi.

Merkez Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'ndeki taksi durağında çalışanlar, sabah saatlerinde yol ortasında gezen ve trafiği tehlikeye düşüren bir eşek gördü.

Bir süre etrafta eşeğin sahibini arayan taksiciler, vatandaşların yardımıyla yakaladıkları hayvanın karnını doyurdu.

Bu sırada durakta eşeği gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemeyip hayvanın fotoğrafını çekti.

Taksiciler, sahibinin bulunamaması üzerine önce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni, ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'nı arayarak yardım istedi.

Eşek, belediye ekiplerince hayvan ambulansına alınarak barınağa götürüldü.

Taksici Aziz Ateş, AA muhabirine, işe geldiklerinde durak etrafında gezen başıboş eşeği gördüklerinde çok şaşırdıklarını söyledi.

Hayvanın soğuk havadan dolayı üşüdüğünü anlatan Ateş, "Nereden geldiğini bilmiyoruz, bir kazaya sebep olmaması için hayvanı tuttuk ve direğe bağlayıp sahibini bekledik. Sabahtan beri hayvan buralarda dolaşıyordu, buradan bir sürü araç geçiyor, bağlamasak kazaya sebep olacaktı." dedi.

Taksi şoförü Fırat İders de soğuk havada gezen eşeğe acıdıklarını, insanlık namına karnını doyurduklarını belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız