İstanbul
Parçalı bulutlu
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3334 %0.12
55,0689 %-0.43
6.613,48 %-0.47
83.000,80 %-0.86
Muhalif. Erdemir Maden’in resim yarışmasında genç yetenekler yarıştı

Erdemir Maden’in resim yarışmasında genç yetenekler yarıştı

İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda ”Afet/Kriz Yönetimi” temasıyla düzenlenen resim yarışmasına 713 yaş grubunda 100 çocuk müracaat yaptı

Erdemir Maden’in resim yarışmasında genç yetenekler yarıştı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Erdemir Maden'in, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda "Afet/Kriz Yönetimi" temasıyla düzenlediği resim yarışması, eğitime destek olmaya ve genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Erdemir Maden tarafından öğrenciler arasında sanatsal yeteneklerin teşvik edilmesi, yaratıcılığın farkına varılması ve ödüllendirilmesi amacıyla, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda "Afet/Kriz Yönetimi" temasıyla düzenlenen resim yarışmasına 713 yaş grubunda 100 çocuk başvuru yaptı.

Değerlendirme ve jüri oylaması sonucunda başvuran eserlerden 35'i sergilenmeye hak kazandı. Yarışmaya katılan öğrenciler, belirlenen tema çerçevesinde kendi hayal dünyalarını yansıtan resimlerle büyük ilgi uyandırdı.

Deprem, yangın ve sel gibi doğal afet konularının işlendiği eserler, Erdemir Maden ve Divriği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yer aldığı jüri üyeleri tarafından titizlikle değerlendirildi. Son olarak birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerine sahip eserler belirlendi.

Erdemir Maden Lojman Bölgesi Sosyal Tesis alanında düzenlenen törene, Divriği İlçe Kaymakamı Yakup Papaker, Divriği İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Veysel Sayar, Divriği Belediye Başkan Yardımcısı Metin Dinçer, Divriği İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bilgin Çakmak, Erdemir Maden Genel Müdürü Halil Yıldırım, Erdemir Maden Teknik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karatepe, Erdemir Maden Mali İşler Direktörü Ümit Saffet Ünsal'ın yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninin ardından seçilen eserlerin yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız