İstanbul
Parçalı bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5786 %0.07
55,7507 %0.29
6.572,49 %-0.35
82.626,01 %0.76
Muhalif. Della Miles ve Yavuz Bingöl, Elbistan Festivali’nde sahne aldı

Della Miles ve Yavuz Bingöl, Elbistan Festivali’nde sahne aldı

Della Miles ve Yavuz Bingöl, Elbistan Festivali’nde sahne aldı
Okunma Süresi: 2 dk

KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ta Aşık Mahzuni Şerif anısına gerçekleştirilen Elbistan Festivali, sanatçı Yavuz Bingöl ve ABD'li şarkıcı Della Miles konseriyle sona erdi.

Elbistan Belediyesince ilçe ekonomisinin canlandırılması ve tanıtımına katkı sunulması amacıyla ikinci kez düzenlenen festivalin yedinci ve son günü kapsamında Pınarbaşı Mesire Alanı'nda katılımın ücretsiz olduğu konser yoğun ilgi gördü.

Sahneye ilk çıkan ABD'li şarkıcı Della Miles, sevilen parçalarını seslendirdi, hayranları da eşlik etti.

Programın ardından Miles ile basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, festivale destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Gürbüz, "Bizim için bugün önemli bir an. Della Miles ile final yapacağız. Görkemli bir şölen hazırladık. Aşık Mahzuni Şerif'e yakışan güzel, estetik ve zarafet dolu bir festival olmasını diliyorum. En görkemli sanatçılarımızı festivalimizin son gününe sakladık. Halkımızın beğeniyle dinleyeceğini temenni ediyorum." diye konuştu.

Della Miles ise Elbistan'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Daha sonra sahne alan Yavuz Bingöl, Aşık Mahzuni Şerif'in türkülerinin de olduğu çok sayıda eseri seslendirdi.

Gürbüz, Miles ve Bingöl'e programa katılımlarından dolayı lavanta buketi takdim etti.

Havai fişek gösterisinin gerçekleştirildiği program, otomobil çekilişinin ardından sona erdi.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız