İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8406 %0.10
55,5806 %-0.56
6.719,58 %-1.69
83.787,38 %-3.05
Muhalif. BolusporManisa FK maçının ardından

BolusporManisa FK maçının ardından

Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman: ”Erzurum maçı ile bu galibiyet serisini taşımak istiyoruz. Milli maç arasına 6 puan ile girmek istiyoruz” Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş: ”Daha realist, daha gerçekçi bir şekilde iç sahada Gençlerbirliği maçında bunu toparlayarak devam edeceğiz. Gençlerbirliği maçını kazanıp milli maç arasına gireceğimizi düşünüyorum”

BolusporManisa FK maçının ardından
Okunma Süresi: 3 dk

BOLU (AA) Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Manisa FK'yi sahasında 20 yenen Boluspor'un teknik direktörü Ufuk Kahraman, Erzurumspor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek ve milli maç arasına 6 puanla girmek istediğini söyledi.

Kahraman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya formda gelen bir Manisa takımı olduğunu, hafta boyunca ekip arkadaşlarının Manisa FK ile ilgili bütün detayları sunduğunu, güçlü ve eksik yanlarını kendisine çok iyi ilettiklerini, bütün antrenman planını bunun üzerine yaptığını dile getirdi.

Rakibin çok fazla oyuncuyla hücuma geldiğini anlatan Kahraman, "Bunu yaparken de çok büyük risk almalarıyla biz de ön tarafa süratli oyuncularımızı koyduk. Koşucular belliydi. Kazandığımız topları hızlı hücum şeklinde yapmaktı. Bunu birkaç pozisyon yakaladık." diye konuştu.

Kahraman, kazanılan toplara fazla sahip olmanın zaman içerisinde olacağını ifade ederek, "Takımın başına geldiğim günden beri üçüncü maçım. Form yakalamaya çalışıyorum. Takımımın güçlü yanlarına daha nasıl ekleme yapabiliriz, neler katabiliriz buna çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Çok iyi bir oyuncu grubuna sahip olduğunu vurgulayan Kahraman, "Oyuncularımız ne verirsek almaya çalışıyor ve çok iyi mücadele ediyor. Erzurum maçı ile bu galibiyet serisini taşımak istiyoruz. Milli maç arasına 6 puan ile girmek istiyoruz." dedi.


Manisa FK cephesi

Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş ise ligde 7. maçı oynadıklarını hatırlatarak, "Şu ana kadar oynadığımız coşkusu en düşük maçlardan bir tanesi." değerlendirmesinde bulundu.

Boluspor'un oyunu nasıl oynayabileceğini sahadaki oyun sistemi ve savunmayı nasıl yaptıklarını çok iyi analiz ettiklerini belirten Çavuş, "Bunu maçın başında da bulduğumuz pozisyonla değerlendirebilmiş olsaydık saha içerisinde çok farklı durum olacaktı. Bu gol pozisyonunu değerlendiremedik." ifadesini kullandı.

Çavuş, altı haftadır oynadıkları oyun coşkusunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İçeride de bu coşkudan uzaklaşan oyuncu sayıda fazlalaşınca sonuçta bir nevi bu şekilde oluyor. Oyuncu grubum bunu çok çabuk atlatıp bundan sonra da yeni bir maça yeniden konsantre olacaklardır. Bu oyun coşkusunu tekrardan yenileyip devam edeceğiz. Bundan sonraki maçta bunu çok iyi yapacak oyuncu grubum var."

"Takımım ligin en fiziksel kapasitesi yüksek takımlardan bir tanesi" diyen Çavuş, "Saha içerisindeki basit top kayıpları oyunun bu şekilde seyretmesine neden oldu. Bu maçta neleri yanlış yaptık, bunları tekrardan gözden geçireceğiz. Daha realist, daha gerçekçi bir şekilde iç sahada Gençlerbirliği maçında bunu toparlayarak devam edeceğiz. Gençlerbirliği maçını kazanıp milli maç arasına gireceğimizi düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.




Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız