İstanbul
Kapalı
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,6410 %0.14
55,9530 %0.33
6.509,94 %-1.35
82.841,64 %0.19
Muhalif. Ankara’daki sağanakta Eskişehir Yolu sular altında kaldı

Ankara’daki sağanakta Eskişehir Yolu sular altında kaldı

Dumlupınar Bulvarı’nda araçlar suya gömüldü, metro istasyonlarının girişleri kapandı, kapanan alt geçitlerde biriken sular belediye ekiplerince tahliye edildi

Ankara’daki sağanakta Eskişehir Yolu sular altında kaldı
Okunma Süresi: 1 dk

ANKARA (AA) Başkentteki sağanak sonucu Ümitköy Metro Durağı önünde biriken su nedeniyle toplu taşıma araçları ilerlemekte zorluk çekti, Eskişehir Yolu bir süre trafiğe kapandı.

Yağışın ardından Dumlupınar Bulvarı'na bağlanan bazı yollar, araçların su birikintisinde kalmaması için polis ekiplerince trafiğe kapatıldı. Bu sırada çevre yollarda araç kuyruğu oluştu.

Ümitköy Metro Durağı'ndan çıkan Ankaralılar, yolun trafiğe kapanması nedeniyle uzun süre durakta bekledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesine ait araçlar yolun temizlenmesi ve yağmur suyu dolan alt geçitlerin tahliyesi için çalışmalara başladı.

Su birikintisinde otomobiliyle mahsur kalan Berat Yiğit Kır, AA'ya yaptığı açıklamada, kendi imkanlarıyla araçtan çıktığını belirtti. Otomobiliyle seyir halindeyken dolu nedeniyle hiçbir şekilde önünü göremediğini anlatan Kır, o sırada toplanan suyun otomobili içine aldığını ifade etti.

Kır, "Hepsinin olması 1520 saniye sürdü. Arabanın içinde de su yükselince en son camı açtım, yardım istedim. Bir araç, sağ olsun geldi, onun camına atlayarak öbür arabaya geçtim. Bu şekilde kurtardılar." dedi.

(Abonesi olduğumuz AA’dan değiştirilmeden eklenmiştir.)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız