İstanbul
Parçalı az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8580 %0.06
55,7234 %0.17
6.703,95 %-0.39
84.184,00 %-0.90
Muhalif. Anadolu Ajansından Türkiye’nin Doha Büyükelçiliğine ziyaret

Anadolu Ajansından Türkiye’nin Doha Büyükelçiliğine ziyaret

Anadolu Ajansından Türkiye’nin Doha Büyükelçiliğine ziyaret
Okunma Süresi: 2 dk

DOHA (AA) İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan "Kanıt" belgeselinin gösterimi için Katar'da bulunan Anadolu Ajansı (AA) yöneticileri, Türkiye'nin Doha Büyükelçiliğini ziyaret etti.

"Kanıt" belgeselinin yapımcısı ve AA Özel Prodüksiyonlar Direktörü Abdulkadir Karakelle, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. Mustafa Göksu'ya belgesel ve AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyükelçi Göksu da "Kanıt" belgeselinin gösteriminde Katar Dışişleri Bakanlığı ile gerçekleşen işbirliği için memnuniyetini dile getirdi.

Belgeselin Katar'da büyük övgüyle karşılandığını dile getiren Göksu, "Kanıt belgeselinin dünya kamuoyunu harekete geçirmek adına çok önemli bir iş olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum." dedi.

Türk Büyükelçiliği ziyaretine AA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Büşra Tosun Durmuş, AA Yayınlar ve Prodüksiyonlar Koordinatörü Oğuz Karakaş, Kanıt belgeselinin yapımcısı ve AA Özel Prodüksiyonlar Direktörü Abdulkadir Karakelle, AA Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Erman Yüksel, AA Stratejik İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Hazal Duran, AA Global Pazarlama ve İş Geliştirme Müdür Yardımcısı Ahmet Furkan Şahin'in yanı sıra Katar Dışişleri Bakanlığı Enformasyon ve İletişim Direktörü İbrahim bin Sultan elHaşimi, Uluslararası İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı (HADI) Üst Yöneticisi Muhammed Abdulalim de katıldı.

Görüşme hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız