İstanbul
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8036 %0.06
56,0671 %0.01
6.830,84 %-0.51
83.999,30 %4.65
Muhalif. Almanya’da ”Köln, İstanbul ve Tunus’tan İzlenimler” sergisi açıldı

Almanya’da ”Köln, İstanbul ve Tunus’tan İzlenimler” sergisi açıldı

Almanya’da ”Köln, İstanbul ve Tunus’tan İzlenimler” sergisi açıldı
Okunma Süresi: 1 dk

KÖLN (AA) Almanya'nın Köln kentinde "Köln, İstanbul ve Tunus'tan İzlenimler" fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

Köln Anakent Belediyesi himayesinde 7 yıldır düzenli olarak yapılan dostluk sergisi, Yunus Emre Enstitüsü Köln, İstanbulKöln ve KölnTunus kardeş şehir dernekleri işbirliğinde Lindenthal Sanat Galerisi'nde açıldı.

Sergide Köln ve kardeş şehirleri İstanbul ile Tunus'un kent dokusundan fotoğraf, foto kolaj ve resimlerden oluşan örnekler sunuluyor.

Küratörlüğünü Wolfgang Rieger'in yaptığı sergideki karma eserler Karin Angele, Rita Kropp, Necat Nazaroğlu, Gülüzar Çiçek, Holger Schnapp ve Steit Slings imzasını taşıyor.

Sergide ayrıca, Yunus Emre Enstitüsü tarafından sağlanan burs ile İstanbul'a seyahat eden sanatçılar Karin Angele ve Steit Slings'in, İstanbul’daki aynı mekanların 26 yıl önceki ve şimdiki hallerinin farkını içeren eserleri yer alıyor.

Cuma ve cumartesi günleri saat 16.00 ile 19.00 arasında gezilebilecek sergi 22 Kasım 2024'e kadar açık kalacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız