İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,7883 %0.08
56,1083 %-0.08
6.865,89 %0.94
80.500,00 %-0.67
Muhalif. AK Parti’li Uygur, Türk Dünyası Uluslararası Mühendislik Zirvesi’ne katıldı:

AK Parti’li Uygur, Türk Dünyası Uluslararası Mühendislik Zirvesi’ne katıldı:

”Türk dünyasının teknolojik gelişmeler ve mühendislikte ortak bir vizyon geliştirmesi, bizi küresel arenada daha güçlü bir konuma taşıyacak”

AK Parti’li Uygur, Türk Dünyası Uluslararası Mühendislik Zirvesi’ne katıldı:
Okunma Süresi: 2 dk

ANKARA (AA) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, "Türk dünyasının teknolojik gelişmeler ve mühendislikte ortak bir vizyon geliştirmesi, bizi küresel arenada daha güçlü bir konuma taşıyacak." dedi.

Uygur, Türk Mühendisler Derneğince Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Konferans Salonu'nda düzenlenen Türk Dünyası Uluslararası Mühendislik Zirvesi'nde konuştu.

Türkiye Yüzyılı vizyonunun sadece Türkiye'yi değil, Türk dünyasının tamamını kapsayan bir kalkınma aşaması olduğunu belirten Uygur, "Türk dünyasının teknolojik gelişmeler ve mühendislikte ortak bir vizyon geliştirmesi, bizi küresel arenada daha güçlü bir konuma taşıyacak." ifadelerini kullandı.

Türk dünyasının büyük bir potansiyele sahip olduğuna işaret eden Uygur, mühendislik projelerinde bu potansiyelin hayata geçirilmesi ile bilgi teknolojilerinde liderlik ve sürdürülebilir çözümler geliştirmenin önemini vurguladı.

Genç mühendislere ve öğrencilere seslenen Uygur, "Geleceği şekillendirecek olan sizlersiniz. Yenilikçi fikirleriniz, girişimleriniz ve teknolojiyi toplumsal fayda için kullanma çabanız, Türk dünyasının yarınlarını şekillendirecektir. Burada tartışılan fikirler, ortak projeler ve geliştirilecek teknolojiler, sizlerin ellerinde büyüyerek geleceğe, geleceğinize ışık tutacaktır. Bizler bu yolda sizin yanınızda olmaktan asla geri durmayacağız." diye konuştu.

AK Parti iktidarlarının mühendislik alanında hayata geçirdiği projeleri anlatan Uygur, zirve vesilesiyle kurulan diyaloglar ve işbirliklerinin ortak geleceği inşa etme yolundaki önemine de değindi.

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım'ın tebrik mesajı gönderdiği zirvede, Türkiye KamuSen Genel Başkanı Önder Kahveci, MemurSen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul da konuşma yaptı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız