İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8340 %0.09
55,6444 %-0.46
6.728,53 %-1.56
84.365,52 %-2.19
Muhalif. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, Sinop’ta konuştu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, Sinop’ta konuştu:

”Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde uygulamış olduğumuz bu ekonomik politikanın olumlu sonuçlarını almaya başladık”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, Sinop’ta konuştu:
Okunma Süresi: 2 dk

SİNOP (AA) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde uygulamış olduğumuz bu ekonomik politikanın olumlu sonuçlarını almaya başladık." dedi.

Uygur, partisi tarafından hayata geçirilen "Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında, Sinop'ta Sebahattin Ali Kültür Merkezi'nde partililerle bir araya geldi.

Burada gündeme ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Uygur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'nda yaptığı manifesto niteliğindeki konuşmasının, dünyadaki tüm mazlumlar için umut ışığı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dünyadaki bütün uluslararası kuruluşlara, İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırıma "dur deme" çağrısında bulunduğunu aktaran Uygur, "Bedeli ne olursa olsun" denilerek tüm dünyaya verilen bu mesajların Türkiye'nin geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne serdiğini anlattı.

Belgin Uygur, "Türkiye Buluşmaları" programları çerçevesinde ülkenin her noktasında vatandaşlarla buluşmaya, onların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ettiklerini de vurgulayarak, AK Parti kadrolarının, tüm sorunların üstesinden gelebilecek birikim ve kabiliyete sahip olduğunu belirtti.

Birtakım sıkıntıların yaşandığı gerçeğini göz ardı etmeden sorunların çözümü noktasında güçlü adımlar atmayı sürdürdüklerini kaydeden Uygur, pandemi süreci, depremler, sel felaketleri ve RusyaUkrayna savaşı gibi etkenlerin Türkiye üzerinde olumsuz bazı ekonomik yansımalar oluşturduğunu dile getirdi.

Uygur, yaşanan bu tür etkenlerin vatandaşlar üzerinde de ekonomik olarak olumsuz sonuçlar yarattığına dikkati çekerek, şu görüşleri paylaştı:

"Ama bu süreçlerde dahi Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, önderliğinde, milletimizin bu süreçleri en az hasarla geçmeleri noktasında ve vatandaşımızı enflasyona karşı mağdur etmeme noktasında gerçekten devlet olarak bütün imkanlarımızı seferber ettik. Milletimizin afetten etkilenen her bir ferdini desteklemeye devam ettik. Tabii şimdi bir ekonomik programı uyguluyoruz. Elhamdülillah 2002'de devraldığımız Türkiye'yi hepimiz hatırlıyoruz. O Türkiye'yi o kadrolar işte oradan buraya getirdiler. Bizim kadrolarımız buna muktedir. Kadrolarımızın bu noktadaki idaresi tam. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde uygulamış olduğumuz bu ekonomik politikanın olumlu sonuçlarını almaya başladık. Önümüzdeki süreçte elhamdülillah bu manada daha iyi noktalara gelerek yine milletimizin her bir ferdi için çalışmaya, gayret etmeye, eser üretmeye, iş üretmeye, üretimi desteklemeye, istihdamı desteklemeye inşallah Allah'ın izniyle devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız