İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8162 %0.03
55,9470 %-0.07
6.855,86 %0.61
86.350,00 %-0.21
Muhalif. A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz’den taraftarlara destek çağrısı:

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz’den taraftarlara destek çağrısı:

”(2025 Avrupa Futbol Şampiyonası 1. playoff turundaki Ukrayna maçında) Çok büyük desteğe ihtiyacımız var. Tarihi bir maç oynanacak. Bizleri kesinlikle tek bırakmasınlar” ”Bizler Cumhuriyet’in kadınlarıyız. Cumhuriyet’in kadınlarının gücünü gösterme vakti”

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz’den taraftarlara destek çağrısı:
Okunma Süresi: 3 dk

İSTANBUL (AA) MUTLU DEMİRTAŞTAN A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, 2025 Avrupa Şampiyonası playoff'larında Ukrayna ile tarihi maçlara çıkacaklarını belirterek taraftarlara destek çağrısı yaptı.

Selda Akgöz, Ukrayna'ya karşı 25 ve 29 Ekim'de oynanacak 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası 1. playoff turu maçları öncesi AA muhabirine açıklamada bulundu.

Esenler Erok Stadı'nda oynanacak ilk maçta taraftarlardan destek beklediklerini vurgulayan milli file bekçisi, "Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Birbirimizi çok özlemişiz. Güzel hazırlanıyoruz. 25 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Çünkü gerçekten çok büyük desteğe ihtiyacımız var. Tarihi bir maç oynanacak. Bizleri kesinlikle yalnız bırakmasınlar. Beraber bu anı taçlandıralım." ifadelerini kullandı.


"Cumhuriyet'in kadınlarının gücünü gösterme vakti"

Rövanş karşılaşmasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda oynanmasının özel bir durum olduğunu dile getiren Selda Akgöz, "Bizler Cumhuriyet'in kadınlarıyız. Cumhuriyet'in kadınlarının gücünü gösterme vakti. Bekleyeceğiz. Önceliğim 25 Ekim. 25 Ekim'den sonra 29 Ekim'i düşünmek istiyorum. Çünkü adım adım ilerlemek gerekiyor." diye konuştu.


"Maç gününü sabırsızlıkla bekliyoruz"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget'te görev yapan Selda Akgöz, Ukrayna Milli Takımı'nda oynayan takım arkadaşları olduğunu hatırlatarak "Onların bildiğiniz gibi savaşları hala devam etmekte. Ukrayna Milli Takımı'nda 23 takım arkadaşımız var. Ankara'da birlikte oynuyoruz. Sonuçta onlar da hazırlanıyor. Bizler de hazırlanıyoruz. Her şey maç günü belirlenecek. Maç gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Çabuk çabuk oynayıp diğer tura geçmek için sabırsızlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Millilerin Ukrayna'yı elemesi halinde 2. playoff turundaki muhtemel rakipleri Belçika ve Yunanistan'ı da değerlendiren Selda, "Önceliğimiz Ukrayna. Ukrayna maçını bitirdikten sonra onlara yoğunlaşacağız. Daha sonra onlara bakacağız. Onların maçlarını izleyeceğiz. Ona göre bir önlem alacağız ya da kendi oyunumuza aynı şekilde devam edeceğiz." şeklinde konuştu.


"İnanılmaz güzel ilerleyen bir süreçteyiz"

Milli takımda başarılı bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Selda Akgöz, şunları kaydetti:

"C Ligi'nden hiç gol yemeden B Ligi'ne çıktık. Kuvvetli rakiplerimiz vardı ama bir şekilde onları devirdik ve B Ligi'ne kaldık. Playoff oynuyoruz. Bu uzun yıllar yaşanmamış bir şeydi. Uzun yıllardır milli takımda yer alıyorum, milli takımda görev alıyorum. İnanılmaz güzel ilerleyen bir süreçteyiz ve bunun devamının da geleceğini düşünüyorum. Sadece maç gününü baz almamız gerekiyor. Bu zamana kadar bütün süreçte maç maç ilerledik. C Ligi'nde de aynı şeyi yaptık, B Ligi'nde de. Şimdi de sadece iki Ukrayna maçımız var. Daha sonrasını planlayıp göreceğiz."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız